Ontmoetingscentrum Aen de Wan

De Dagelijkse leiding is in handen van de heer Leo Krapels (vanaf 1 februari 2020), onder supervisie van het Dagelijks Bestuur.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ons Doel en Mogelijkheden

Stichting Ontmoetingscentrum Aen de Wan is het kloppend hart van de wijk Heer in Maastricht en heeft als doel het beheer en exploitatie van een gebouw dat voorziet in de behoefte van geschikte ruimtes voor activiteiten van verenigingen, bewoners en bedrijven van Heer en omgeving.

Daarom biedt de stichting diverse ruimtes te huur aan voor sportieve, educatieve, muzikale, sociale, recreatieve, spirituele en activiteiten. Tevens zijn er ruimtes voor vergaderingen en andere (zakelijke) bijeenkomsten. Deze ruimtes zijn vaak speciaal ingericht en goed gefaciliteerd.
Lees meer onder Mogelijkheden.

Bestuur

Ontmoetingscentrum Aen de Wan wordt beheerd door het bestuur van Stichting Ontmoetingscentrum Heer.

Met algemene vragen aan het bestuur kunt u zich per mail wenden tot de secretaris van de stichting: Marc Bosch. 
Voor vragen omtrent verhuurd kunt u zich per mail of telefonisch wenden tot de beheerder: Leo Krapels (vanaf 1 februari 2020)

 

Leo Krapels
Beheerder

Gea van Loo
Algemeen Voorzitter

Marc Bosch
Secretaris

Mariëtte Ackermans
Penningmeester

Harry Puts
Bestuursadviseur

Lieke Frijnts
Bestuurslid

Willie Leunissen
Bestuurslid

John Retrae
Bestuurslid